Hoe kom ik daar?

google-miniatuur
Voor de routebeschrijving en Google maps.

 Routebeschrijving

Cap d'Agde info

agde-miniatuur

 

Cap d'Agde ligt direct aan zee en heeft een zeer grote jachthaven en alle faciliteiten die bij een moderne vacantie bestemming horen .De boulevard  heeft groot aanbod van winkels ,terrassen en goede restaurants en uitgaansgelegenheden. Voor kinderen zijn er uitgelezen mogelijkheden evenals voor sport zoals tennis , golfen alle  soorten watersporten.

 

 Lees meer...

Penthouse Cap d'Agde

 

Ons penthouse, gelegen op een van de beste plekken van Cap d'Agde, bieden wij selectief aan voor de verhuur.
Het is volledig comfortabel ingericht voor privé gebruik. Heeft satelliet TV en Wifi aansluiting.

Op de 5e verdieping nr 168 C - bereikbaar met lift -is onze plek zeer gunstig gesitueerd .

Het bevat ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en 2 slaapkamers met lits jumeax , extra slaapmogelijkheden, groot zonneterras en loggia.
Totaal ruim 100 M2 met groot volledig vrij terrras direct grenzend aan de woonkamer en met beschutte loggia grenzend aan de grote slaapkamer.

Tevens aanwezig: fietsen in eigen kelder

Het gebouw, Les Roches Brunes, in Avant Port ligt aan de Avenue da la Jetee nr 1. Het heeft een eigen parkeerterrein. er is ook ruime parkeer plaats direct grenzend aan het gebouw.

De ligging is aan de Avant Port direct aan het lokale strand La Plagette en de boulevard.Uit alle kamers is uitzicht op haven en de Middelands zee.

Cap d'Agde ligt direct aan zee en heeft een zeer grote jachthaven en alle faciliteiten die bij een moderne vacantie bestemming horen.

De boulevard heeft groot aanbod van winkels ,terrassen en goede restaurants en uitgaansgelegenheden. Voor kinderen zijn er uitgelezen mogelijkheden, evenals voor sport zoals tennis, golf, en alle soorten water sporten.
Haven, stranden en de zeer moderne en goed geoutilleerde boulevard zijn allemaal op loopafstand. Naast het eigen la Plagette zijn alle stranden gemakkelijk te bereiken ook met regelmatige veerpont verbindingen .
Golf : de Cap heeft 18 + 9 holes golfbaan van zeer hoge kwaliteit. bovendien zijn er meerdere golfbanen in de directe omgeving.
Naturisme: Het grootste naturisten centrum van Europa: Village Naturist, is op de Cap gesitueerd .